4 Eylül 2013 Çarşamba

Renkli Günler

     Ülkemiz renkli günler yaşamaya başladı. Bu aralar ilgi çekip dalga dalga yayılan olaylardan en hoşuma gideni merdiven boyama  akımı. İstanbulda başlayarak İzmir, Edirne , Diyarbakır, Muğla ve daha bir çok şehre yayılan bu akım bence bi harika!





Düşünsenize uyanıyorsunuz işe giderken bu renklerin içinden geçiyorsunuz. Tam anlamıyla bir pozitiflik sebebi  ;) Ve keşke merdiven , kaldırım boyama eylemimiz evlerimizin dış cephelerinide bu resimlerdeki gibi rengAhenk içinde boyamaya kadar gitse.





     Yabancı ülkelerde yapılan ara sıra internet sitelerinde denk gelip mutlulukla izlediğim bir olaydı sokak ressamlarının marifetleri. Bizim ülkemizde pek ilgi görmediğini tahmin ettiğim bu harikalar yaratma sanatı elin memleketinde almış yürümüş. Sokak,tabela,kaldırım,alt geçit ,üst geçit demeden her yeri resmediyorlar. O kadar çok isterim ki bizim ülkemizdede sık sık karşılaşabilelim böyle manzaralarla.. Umarım umarım umarım ki o da olur bigün :) Ben fazla uzatmadan seçtiğim bi kaç sokak harikalarını bakışlarınıza sunuyorum...


 
 











Bayıldım hepsine ben :) Haftanızın renkli mi renkli huzur mutluluk barış içinde geçmesi dileğiyle :) son olarak yazıma en uygun şarkıyı yayınlayıp ortadan kayboluyorum..Hoşçakalın..