1 Eylül 2014 Pazartesi

Bol Konulu Post

Günaydınnnn..
Miss gibi bol uykulu bi hafta sonunun ardından kitaplı filmli magazinli dedikodulu bi post hazırlamak geldi içimden. Havalar sizin oaralarda nasıl bilemem ama burda ki hava bi yağmurlu bi güneşli Şehrimizin ruh hali hiç iyi degil yani.. Yıllardır İzmirimin üzerine yapışan " Havasına da güven olmaz kızına da " lafı külliyen yalan. Havasına güven olmayan şehir kesinlikle Kütahya! Kız konusunda ise pek birşey söyleyemiycimmm (O.O)
**********
Hafta sonu iki güzel film izledim. Tahmin edersiniz ki ikisi de Bollywood'tan.. Bollywood merakım geçene kadar bu filmlere tam gaz devam diyor ve filmleri tanıtıma başlıyorum gençler;

* I HATE LUV STORY
 
Çok cici bir romantik komedi.
 Çevrenizden birilerinin mutlaka başına gelmiş olan "aaaa" diyeceğiniz bi aşk hikayesi.. Şimdi işin dedikodu kısmına geçiyorum..Başrolde oynayan bebek yüzlü yakışıklı aktör varya işte kendisi benim Bollywood prensim Aamir KHAN'ın yeğeniymiş !
Imran KHAN <3<3<3
Allah'ım bu ailedeki erkeklere tanınan bu pozitif ayrımcılık nedir ya ! Bi ailede herkes mi yakışıklı olur ! Annesi ve babası Imran 1 yaşındayken ayrılmışlar ve annesiyle yaşamaya başlamış. Bu yüzden de babasının değil annesinin soyadını almış ve KHAN ailesine katılmış.. 83 doğumlu.. Avantika MALİK ile evli ..
 




Solda gördüğümüz tatlılık abidesi bayan Sonam KAPOOR. Ünlü Kapoor ailesinin bi üyesi..
Oyunculuk anlamında cok bişey soyleyemem ama tatlıkta sınır tanımaz bence ..

**********
 * LAGAAN
 
 İngiliz sömürgesi altındaki bir Hint köyünün, kendilerinden olan ve onlardan vergi toplayan ancak taraf olarak İngiliz ordusuna yakın olan Racacı ve İngiliz Ordusuyla imtihanı.. Fakirlik ve kuraklıkla savaşan halkın doymak bilmeyen büyük başlara karşı verdikleri savaş meydanında filizlenen aşk.. Ve Aamir KHAN büyüsü..
 
**********
* AŞKIN MEALİ II: İBRAHİM İLE HACER
 Gelelim biten kitabımıza..Hz. İbrahim'in 12 yaşında başlayan put savaşının , Nemrutla olan imtihanının, Er-Ruha da suya dönen ateşin , ilk eşi aşkla bağlandığı ancak zamanla uzaklaştığı Sare'sinin, babalık özleminin, sabır tevekkül ve annelik kelimelerinin harf harf hakkını veren Hacer'in, Allah'a gönülden kurban olan ve babası gibi 12 yaşında sınavı başlayan İsmail'in, Hacer ve İsmail'e şahitlik eden Safa ve Merve dağları ile İsmail'in ayakları altına serilen ZemZem suyunun, Hz. Adem'den kalan temellerin üzerine baba ve oğlunun alın terıyle tırnaklarıyla kazarak tek tek özenle inşa ettikleri Kabe'nin, Hacer Makamı'nın , Cennet taşının, İsmail'in eşleriyle yaşanan imtihanların.. Ve daha bir sürü güzelliğin Sinan YAĞMUR farkıyla anlatıldığı eser..
 

 **********
Şimdi gelelim işin magazinsel sinir kısmına.
Ben her açtığım haber sitesinde her açtığım TV kanalında 60'lık AĞAOĞLU ile torunu yaşındaki sevgilisini görmek zorundamıyım acaba ! Ne halleri varsa kendi kendilerine görebilirler bence! Yaşadıkları o ilginç ilişki kızın tuhaf fotoğrafları yok kızın babasının konuşmaları cici annesi bilmem nesi ..İnanın haber sitelerinden gazeteye kadar ya bana sürekli denk geliyor hoşlanmadığım için ya da gerçekten medyamız bu işin suyunu çıkardı ! Düşünün ki çıkan haberlerinden kaçtığım halde konuyla ilgili baya baya bilgi sahibiyim.. Şu açıklayıcı haber başlıkları sayesınde tabı kı! Sevgili Türk Medyası bu ilişkiye gösterdiği ilgi ve alakayı zamanında (!!! ) toplumsal olay ve olgulara gösterseydi biz dün haberlerde güzelim türkülerin farklı ağızlardan söylendiğini duyabilirdik. Ama tabi Sevgili Medyamızda haklı. 20 kusur yaşındaki kızın 45 farklı ve ünlü adamla yaşadığı ilişkiler ;ülkemizde yaşanan ancak nedense halkla buluşmayı bir türlü beceremeyen olaylardan çok daha cazip hatta ahlaklı dimi ?!?!
 Neyse ben bu sevimli çifte çokçok mutluluk diliyorum hatta diyorum ki evlensinler barklansılar gidip Uruguayda falan yaşamaya başlasınlar.. Huzur dolu basınsız bi hayat..Eminim çoçokçok mutlu olurlar onlarda bizde <3<3<3 
 
 
 
DİP NOT: Öğleden sonra bi yazı daha gelecek.. Beklemede kalın please.. =)

 
 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)