27 Ocak 2014 Pazartesi

Cici Pazartesi Güzel Pazartesi :*

Başlıktanda anlayacağınız üzere yağlayıp balladım bu Pazartesiyi ki sendromsuz geçsin cici geçsin :) Ama bu seferde hava muhalefetine takıldım..Karanlık havaları hiç mi hiç sevmiyorum. Yağmur yağsa gök gürlese kar yağsa çok daha iyi ! Ama kasvetli karanlık havalar içimi daraltıyor.. Ki çoğu insanda da bu böyledir.. Üstelik pazartesi pazartesi böyle bi havayla güne başlamak berbat !


Hoş Kütahya'nın karakteristik özelliklerinden biridir bu tarz havalar ama hala alışamadım.. İçim hala İzmir  benim :( Her ne kadar güzel bir hafta sonu ve güzel bir başlangıç yapsamda bu haftaya, gökyüzü beni geriyor napayım elimde değil.. Ben burda söylenirken dışarıda güneş açmaya başladı hava.. İyi günümdeyim galiba :))

Hafta sonu ailem geldi yalnızlığıma ilaç oldu.. Anne kokusu kardeş sorgusu üzerine bi hafta sonu geçirdim .. Çokta güzel oldu.. :) Ne varsa insanın ailesinde var arkadaş gerisi hikaye.. Sizin yalnızlığınıza herkes üzülür ama kimse çare olmaz.. Aileniz dışında.. O yüzden siz siz olun sakın incitmeyin onları..

**********     **********     **********                   **********     **********     **********    

Burda bana ilaç gibi gelen adına post'lar yazdığım sevdiceğim arkadaşımla sabah kahvemiz  paha biçilemezdi bugün.. Fırsat buldukça tekrarladığımız kahve seanslarımız var bizim.. Baktığımız fallarımız , uzayan yollarımız , özleyen aşklarımız , hep yenilenen umutlarımız var..



 
 
 
 
                                <3<3  Hepimiz için mutluluk dolu bi hafta olsun.. <3<3










4 yorum:

  1. aminnnn bol paralı, sağlıklı mutlu bi hafta olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım amin teşekkürler yorumun için. Taglemedğim halde girip okumuşsun çok sağol tatlım :*

      Sil
  2. Çok güzel ve bol göndermeli bi yazı olmuş tatlım :)dilerim güzel bi hafta olur dyecem ama zaten ailen yanında muhtemelen zaten güzel bi hafta olacak.Handan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım evet ailem burda muhtemelen güzel geçicek :) teşekkürler yorum için ..

      Sil

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)