23 Ocak 2014 Perşembe

Gülümseyin :)

”Keyifler değildir yaşamı değerli yapan;
Yaşamdır, keyif
almayı değerli kılan."

Mutlu olmak amaç olmamalı; mutlu olmayı bilmek felsefeniz olmalı. Her durumda yüzünüzde bulunduracağınız minik bir tebessüm herşeyi kolaylaştırır emin olun. Zor şartlar altında olduğunuz anlarda yüzünüzü düşürmek yerine o anın bile keyfini çıkarmaya bakın. ( Sen böyle mi yapıyorsun demeyin; yapmaya çalıyorum sonuç olarak. Bir emek var ortada :)  )



Çünkü kuvvetle muhtemel bir kaç zaman sonra gülümseyerek anlatacağınız bir anıya dönüşecektir. Keyfiniz herşeyden önemli olsun. Sağlığınız ve sevdikleriniz yerli yerindeyse sizden şanslısı yok.


                                          ****************************************




Yetimhanede, bir yardım kampanyasından aldığı hediyeye sevinen 6 yaşındaki bir çocuğun fotoğrafı bu. Çok bilindik olan ve beni oldukça etkileyen, sevdiğim bir fotoğraftır. Mutluluğa bakar mısınız :)  İşte bu hafta sonunuzun bu yakışıklının yüzündeki mutluluk kadar güzel , yukarıdaki gençlerin hisettikleri kadar eğlenceli geçmesi dileğiyle..

 
 
 
 
 
 
 
 
 



6 yorum:

  1. canım ne ho bir fotoğraf bu.. şükretmeyi bilmeli insan elindekilere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum sana canım şükretmeyi bilmek çok önemli..

      Sil
  2. Söz çok güzelmiş bende bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  3. ay ne guzel ne sıcak ne samımı..harıkaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler yorumlarınız beni çok mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  5. gelirim canım seve seve teşekkürler yorum için ..

    YanıtlaSil

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)