13 Kasım 2014 Perşembe

Aynı Yıldızın Altında // The Fault In Our Stars

Metro'da Otobüste Palrkta .. Hemen her yerde görmüş olabileceğiniz tatlı mavi kapağı olan bir kitap.. Benim hemen her yerde gördüğüm için dikkatimi çeken ancak okumaya fırsat bulamadığım, yeni tanıdığım bi arkadaşımın tavsiyesi ve teşvikiyle okumaya başladığım 4 - 5 gün gibi bir zamanda bitirdiğim kitap..

Belirli periyotlarla okumak isteyeceksiniz bu kitabı.. Çünkü içinde yaşanmışlıklar var. Yazar her ne kadar uyarsada hepsi hayal ürünü diye siz bileceksiniz ki birileri bu olanları yaşadı.. Hazel ve August oldu birileri bu hayatta.. Acıyı , ölümü, aşkı, fedakarlığı, çaresizliği harmanlamış ve ortaya harika bir lezzet çıkarmış.. Kitabı elinize aldığınızda yanınızda mutlaka kalem bulundurmalısınız. Altı çizilecek o kadar çok cümle bulacaksınız ki.. Velhasıl kitaplığımda olması mutlak olan bir kitap oldu benim için..

Ve tabi En Çok Satanlara giren bu eserin bir de filmi çekildi . Esasında okuduğum kitapların film versiyonlarını izlemeyi bırakalı epey zaman oldu. Çünkü kitaptan çevrilen filmler genel olarak eksik yüzeysel ve sizin kitapta hissettiklerinizi eriten bir yapıya sahipler. Ancak Aynı Yıldızın Altında'nın filmi sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. En azından beni uğratmadı. Kitaptaki en can alıcı sahnelerin hemen hepsi gözler önünde. Repliklerde çok fazla oynama yapılmamış. Ve oyuncular tabiri caizse cuk oturmuş. =)

hoşça'kalın ...



 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)