23 Ağustos 2013 Cuma

BİR YILA BEDEL HAFTA :)

         Ya benim bütün doğum günlerim böyle geçebilir bence :) Aşk, sürpriz , hediyeler, şans.. Hepsi bu yıl benden yana olacak galiba..Canım dostum Özge'min bana telefondan yaptığı serenat kadar olmasada (!!!) doğum günümden bir gün sonra iş arkadaşlarımın hazırladığı sürpriz beni benden aldı :)) 

      "Aman yaa çiçek yine orada ne çiçekmiş arkadaş ! Görmemişin de bi çiçeği olmuş !" dediğinizi duyar gibiyim (!) ama ben nereye o oraya kusura da bakmayın. Sevdiceğimin çiçeği kıymetli. <3<3<3 

       :) Herkese her şey için tekrar teşekkürler <3

       Bugün işe gelmek için evden çıktığımda harika bi hava ve enfes ağaç ve toprak kokusu eşlik etti bana. Sabah serinliğinde şehir henüz kirlenmemişken yayılan o serin ve miss havaya hep bayılmışımdır.



                            Bu çiçeklerin kokusu pek olmasa da görünüşleri bi harika...


Trafik gürültüsü olmadan yeşilin bol olduğu bi yolda yürüyerek işe gitmek paha biçilemez olsa gerek..


Kütahya bazen insanı çileden çıkarsa da yeşili ve sakinliğiyle gönül almasını da gayet iyi bilen bir şehir.  İşte bende bu sabah böyle hoşlukları düşünerek işe giderken yoluma minik bi misafirin çıktığı an telefonuma mail geldi....

Mail kutumu açtım ve ne göreyim ! trendydolap ın yaptığı  ve   The Body shop   ürünlerinin verildiği çekilişi kazananlardan biri olmuşum !!! Allah'ım bu nasıl güzel bi hafta ! Umarım bu yılım bu haftam gibi geçer !  Hediyeme kavuşmayı heyecanla bekliyorum ! Malum ilkokuldan bu yana yılbaşı çekilişleri dışında hayatında amorti bile kazanmamış , ortaokulda birincilikle kazandığı, hediyesi bile belirlendiği şiir yarışması sonuçlar belli olduktan sonra (!) kaldırılan ve yıllar yılı alnının teriyle kazandığı halde alamadığı Dolmakalemi içine dert olmuş şans oyunları konusunda hayata kırgın biri olarak bu çekilişi kazanmak benim için çok güzel bir olay oldu. :))


 trendydolap a çok çok çok teşekkür ediyorum.

Gününüzün sürpriz,misafir,aşk  ve yeşilin verdiği  huzurla geçmesi dileğiyle..




2 yorum:

  1. doğumgünü pastana bayıldım :P tam benim tarzım, nice yaşlara Funda :) çekilişi kazanmanda harika 1 haber şansın dönmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım . Belki bigün bi yerde sana tarzın olan bi pasta ısmarlama şansım olur :) umarım dönmüştür gercekten.

      Sil

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)