19 Ağustos 2013 Pazartesi

BOL HABERLİ DOĞUM GÜNÜ :)

     Başlıktan da anlaşıldığı üzere bugün benim doğum günümm  :) Bugün ilk olarak Sevgili annemi  mesaj atarak tebrik ettim. Nihayetinde eziyeti çeken o biri de onu kutlasın istedim :) Bugün herşey cok  yolunda ve çok güzel :)

     Bloğumun isim babası taze damat canım dostumun bugün mesaiye başlamasına mı sevineyim yoksa çok sevdiğim arkadaşlarım Esma ve Ercümentin bebek haberlerine mi bilemedim..  Yoksa Sevgilimden gelen bu güzel çiçeklere mi ? :) 





Tabi bi de Google 'ın yaptığı incelik var :)




En iyisi ben hepsine  sevineyim :)

   Bu kadar güzellik arasında azıcık tuzlu bulduğum ancak şekere buladığım  bi konu daha var. Kısaca değinmek istiyorum. Uzaktan ilişki yürütmek zordur malum. Ama bizim kurumun kaderimidir nedir bilmiyorum çiftlerimizin yüzde 40-50 ' si uzaklar sevdiceklerinden. E bu durum haliyele sinir-stres yaratıyor. Gerginlik, mutsuzluk, yüz asıklığınıda beraberinde getiriyor malesef. Biz eskiler olarak (Eski dediğim 2-3 yıllık memuriyet hayatımızı kastediyorum :) bu duruma alışmakla kalmayıp bu işin uzmanı olduk diyebilirim. Toplanıp seanslar yapıyoruz beraberce aşıyoruz mutsuzlukları.. :) Hatta ilişki uzmanlığı üzerinde bi site kurup işi ticarete dökmeyi ee öhööm pardon  yani bilgi ve tecrübelerimizi tüm insanlıkla paylaşmayı dahi düşünüyoruz. Kuracağımız sitenin ismini bile bulduk : anlatgülüm.com    (NOT: Telif hakkımız vardır. İsmi çalanı yakarız. Duyurulur .)


    Sevdiceklerinizin yanınızda olduğu, olumsuzlukların kırmadan kırılmadan aşıldığı, çokça güzel olay ve haberlerin bir arada geldiği, sizi musmutlu ettiği, çiçek kokuları içinde geçen  çok güzel bi hafta olması dileğiyle :)

6 yorum:

  1. bebeğimmmmmmmmmmm:) mutlu mutlu musmutlu yıllar:) evettt çok güzel haberler de aldık..en kötü günümüz böyle olsun,sevgiyle kucaklıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Nice seneler :)

    Blogumdaki the body shop hediye cekilisine beklerim.......

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler . seve seve gelirim çekilişe :)

      Sil
  3. nıce mutlu senelerın olsun ask saglık ve huzurla ayrıca blogunuz da hayırlı olsun..sevgıler

    YanıtlaSil

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)