16 Ağustos 2013 Cuma

ÇOCUK..

Yazmayayım dedim. Hafta sonu geldi, havalar güzel, kimsenin canını sıkmaya gerek yok vs dedim ama dayanamadım. Affınıza sığınarak yayınlıyorum bu yazımı. Bu resim iki gündür masaüstümde. Ve beni inanılmaz etkiliyor. Neden silmiyorsun diyeceksiniz. Ben silince bu üç insanın gözlerinde korku da silinecek mi? Masum insanlar normal hayatlarına dönebilecekler mi? Malesef HAYIR..Kahretsin ki Hayır.. Dünyanın en masumları çocuklarken neden her şeyin faturası bir şekilde onlara cıkar..
Savaşlardan nefret ediyorum. Ben hiç bir çocuğun yüzünde bu korkuyu görmek istemiyorum. Hiç bir babanın yüzünde bu acıyı ve kanlı telaşı görmek istemiyorum. bu dünyanın düzenine Lanet Olsun !! Sizi hafta sonu tatiline böyle uğurlamak istemezdim. Ama Pazartesi telafi etmek için elimden geleni yapıcam . Söz...

2 yorum:

  1. gercekten cok üzücü bir foto :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok üzücü hem de. ama yaşadığımız dünyanın acı gerçekleri malesef :(

      Sil

Yorum yazmak icin Google hesabınızın olmasına gerek yok..Olmasa da olur..Aşağıda bulunan Yorumlama Biçimi sekmesinden URL' yi seçip isiminizi yazarsanız veya Anonim'i seçip yorumunuzun sonuna isminizi yazarsanız da olur.. Hem de çok güzel olur :)